Útržky z výletů

Rok 2011

Fotky z různých výletů do blízkého i dalekého okolí, které jsem v průběhu roku podniknul. Postupem času jsem přešel od fotící mánie k poznání, že člověk má užívat hlavně současnost a aktivně se účastnit dění místo pasivního sledování a dokumentace. Proto je fotek z výletů pomálu a mají spíš ilustrační charakter.

Fotky jsou z výletů:

• Výšlap na Milešovku - můj první výlet s Dušanem a spol. - 15. ledna 2011
  • Sólo výlet Zbraslav-Černolice-Černošice-Zbraslav - 29. ledna 2011
  • Pochod Háje-Týnec - 40 km dálkový pochod - 12. února 2011
  • Pochod Praha-Prčice - 70 km dálkový pochod - 12. června 2011 - bohužel jsem ušel jen prvních 42 km, protože na mě bylo moc dusno, tak jsem se uvařil

Výšlap na Milešovku - Pohled z meteostanice na Milešovce  Radek po výstupu na Milešovku  Občerstvování  Naše skupinka  Potoky vody (intenzivně taje)  Na konci výletu. V pozadí Milešovka.  Sólo výlet Zbraslav-Černolice-Černošice-Zbraslav - Vysílač Cukrák  Černolické "čertovy" skály  Místní rozhlas  Pohled ze skal na východ  Pohled ze skal na jih, na přilehlé Černolice  Kadečkův mlýn na Berounce v Dolních Mokropsech   Hladká skála. Vysílač Cukrák je mimo záběr vpravo.  Most přes Berounku. Pohled od mlýna.  Pochod Háje-Týnec - Dušan  Radek  Já  Zbořený Kostelec  Sázava u Týnce. Pohled od Zbořeného Kostelce  Pochod Praha-Prčice - Radek mě vyzvedává ve 4:00 ráno.  V 5:00 ráno odjíždíme na Háje.  Fronta na zápis.  Start.  Vyrážíme, čeká nás teplý den.  Den byl teplý až moc, po 40 km jsem se uvařil. S jinou skupinkou čekám na odvoz domů.