Bára má koťata

září až listopad 2009

Počátkem října: Krásná koťátka pro dobré lidi - hledáme jim nový domov.

• Máma je mourovatá vesnická kočka z Brd. Je menšího vzrůstu s dlouhým ocasem.
  • Táta je černý kocour z Jílovýho u Prahe, kde bydlíme. Je mohutný a bydlí někde v okolí.
    Bára si ho párkrát přitáhla domů :o).
  • Koťátka jsou celkem čtyři - jedno mourovaté po mámě, tři černá po tátovi.

Počátkem prosince: Koťátka se už rozutekla po světě.

• jednoho černého kocourka si odvezla Eliška do Prahy
  • jedno černou kočičku jsem odvezl paní Kremserové ze Služovic
  • jednoho černého kocourka jsem daroval přes inzerát; dělá společnost jedné starší paní a pravděpodobně skončí na ukrajinské vesnici
  • mourovatému kocourovi jsme dali jméno Quido a necháme si ho, ať Báře není smutno

Bára bude mámou za 20 dní.  Bára spinká.  Bára bude mámou za 7 dní.  Naďa s naší Bárou hranatou (bude mámou za 4 dny).  Koťata mají půl dne (narozená 18. září ráno).  Koťata mají 3 dny.  Koťata mají 3 dny.  Koťata mají 6 dní.  Koťata mají 6 dní.  Bára se učí koťata nosit.  Takhle luxusně kočky bydlí - v ložnici ve skříni (úplně dole).  Koťata mají 12 dní.  Koťata mají 12 dní.  Alien.  Fotit to hemžení je většinou docela problém.  Krmení dravé zvěře.  3 týdny - Koťata koukají na prst.  3 týdny - S mámou.  3 týdny - Udržet pozornost všech čtyřech se povede málokdy...  4 týdny - ... ale třeba hra na UFO pomáhá :)  Tygřík mi drápe palec.  Koťata se snaží Báru úplně vycucat.  Odpolední odpočinek #1.  Odpolední odpočinek #2.  Drbání.  Kočkování.  V domečku.  Prosinec: Quido cucá Báru.