Bristol

30. června 2008

Po dvou letech jsem se vrátil na pár dní do Britolu. Poprvé mě sem přivedla návštěva u Zerka, nyní to bylo firemní školení. To sice probíhalo za městem, ale nemohl jsem si odpustit výlet do centra, abych znova prošel známá místa. A hlavně abych vyfotil nejzajímavější bristolská graffiti.

Centrální kanál #1.  Centrální kanál #2.  Prostředí hlavního kulturního centra města.  Ve starých uličkách #1.  Ve starých uličkách #2.  Ve starých uličkách #3.  Centrální kanál #3.  Bristol je moderní město, se staví na spoustě míst.  Graffiti #1.  Obrazy #1.  Obrazy #2.  Obrazy #3.  Obrazy #4.  Graffiti #2.  Graffiti #3.  Graffiti #4.  Ve starých uličkách #4.  Graffiti #5.  Asi nejslavnější bristolské graffiti, jeden z prvních Banksyho výtvorů. Banksy dnes dosáhl takové popularity, že se jeho díla prodávají za několik desítek tisíc liber kus.  Graffiti #7.  Obrazy #5.  Graffiti #8.  Graffiti #9.  Ve starých uličkách #5.  Obrazy #6.  steam ship Great Britain. První parní loď, která přeplula Atlantik.  Centrální kanál #4.